Selecteer een pagina
Zijn naam is Piet Schilten geboren op 30 november 1957 in Dordrecht.
Hij heeft op vele basisscholen gezeten maar niemand begreep hem. Hij eindigde op een speciale school daar leerde hij bij zijn meester van de Brink hoe hij zakelijk door het leven moest gaan en dat is aardig gelukt. Hij heeft nog steeds contact met zijn meester die hem dit leerde.
 
Op 11 jarige  leeftijd rook hij het artiesten vak wat later zijn beroep is geworden.
Al snel speelde hij ook voor Sinterklaas, en tevens was hij ook goochelaar geworden.
Bij zijn leermeester goochelaar Kalie in Dordrecht (Klaas Linker) kocht hij al zijn Sinterklaas kleding. Deze verhuurde hij toen in zijn feest winkel waar hij mee gestopt is..
Natuurlijk in overleg met zijn Moeder die moest namelijk de portemonnee open trekken. Drie complete Sinterklaas kostuums en 10 Pieten kostuums compleet voor 1500 gulden toen was dat veel geld.
Maar moeder geloofde hem hier in en zij niet tegen papa zeggen en denk erom ik moet het wel  terug en dat gebeurde ook.
Ik plaatste een advertentie in de krant zo’n klein lezertje en er kwam veel reactie op af een klant vroeg of ik ook grimeerde ik vroeg wat is dat en toen hebben zij het mij uitgelecht wat het was. Nou dat leek me wel wat. We hadden ook een winkeltje in Dordrecht in Krispijn dat was ook het kantoor van mijn vaders schoonmaakbedrijf maar die toverde ik snel om tot kapsalon van Sinterklaas en het sinterklaascentrum was er.
Na vele jaren is het opgegroeid tot een van de grootste verhuur en verzorgingsbedrijven vamn Nederland genaamd: Sint Nicolaascentrum.nl nu hij bijna 60 is heeft hij een stapje terug gedaan en heeft het stokje overgedragen aan zijn dochter die al een bedrijfje had Marilien Promotie maar natuurlijk alles onder Coach van Piet Schilten die haar dag en nacht bij staat en ook dapper mee verder gaat.
Hij trouwde samen met Manita en stichtte een gezinnetje. Die nu 28 jaar getrouwd zijn en een zoon en dochter hebben.
En zo kunnen we doorgaan  heb nog veel te vetellen hij is zeker van plan een boek te schrijven en weet zeker dat het een smakelijk boek zou worden.
We hopen u te mogen ontvangen rond 5 december in onze residentie.