Selecteer een pagina

Kerst acties

Naast Sinterklaas bent u ook voor uw kerstfeest bij ons aan het juiste adres! In samenspraak met u kunnen wij uw wensen uitwerken tot een geweldig feest. Wij kunnen u helpen met onder andere kostuums, grimeerwerk, acteurs, decor en versieringen. 

Daarnaast kunnen wij een gezellige knutselhoek voor u opbouwen met kraampjes, tafels, kerstversiering en een gezellig muziekje om onder gezelschap van kerst elfjes of engelen bijvoorbeeld kerststukken te kunnen maken.

Ook bezitten wij blokhutten speciaal voor de gezellige kerstsfeer. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden op uw evenement als kraam waar glühwein of warme chocolademelk wordt geschonken.

Op de foto met de Kerstman?  Wij plaatsen een prachtig winterlandschap met kerstbomen en een arrenslee. De fotograaf legt alle foto’s voor U vast en drukt deze ter plaatse af. Er komt dan een prachtig lijstje omheen waarop U kunt adverteren voor uw bedrijf. En uiteraard komt de Kerstman zelf!

Wilt U een muzikale attractie op uw evenement? Wat dacht U van het Charles Dickens draaiorgel! Wat is er nou leuker dan sfeervolle kersmuziek om het feest compleet te maken?  

Onze organisatie is uitermate geschikt voor uw personeelsfeest, scholen, winkelcentra, kerstmarkten etc. 

Neem gerust contact op via het contactformulier als U geïnteresseerd bent of wanneer U meer informatie wilt ontvangen.